دستور پخت و طرز تهیه سینه مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و عالی
دستور پخت و طرز تهیه سینه مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و عالی
طرز تهیه سینه مرغ سوخاری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سینه مرغ سوخاری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه سینه مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و عالی
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ سوخاری :
سینه مرغ :♦: یک عدد
تخممرغ :♦: یک عدد
شیر :♦: نصف پیمانه
آرد سفید :♦: یک پیمانه
آرد سوخاری :♦: یک پیمانه
ادویه :♦: یک قاشق چایخوری
قارچ پختهشده :♦: دو قاشق غذاخوری
پنیر گودا :♦: 50 گرم گرم
فلفل دلمهای رنگی :♦: یک قاشق غذاخوری
اسفناج پخته شده :♦: یک قاشق غذاخوری
ژامبون :♦: یک ورق
نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه سینه مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و عالی
طرز تهیه سینه مرغ سوخاری :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سینه مرغ سوخاری ابتدا باید
سینه مرغ را کوبیده و کمی نمک و فلفل به آن میزنیم.
سپس یک ورق ژامبون را روی آن میگذاریم و بقیه مواد را روی آن قرار میدهیم.
آنگاه مرغ را به آرامی پیچیده و به آرد سفید و پس از آن به مخلوط تخممرغ و شیر آغشته میکنیم.
در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاری میغلتانیم سپس در روغنی که از قبل داغ کردهایم قرار میدهیم تا به مدت ده دقیقه بپزد.
در مرحله آخر، مرغ را در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در این لحظه غذا آماده است.
دستور پخت و طرز تهیه سینه مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و عالی
180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.
دستور پخت و طرز تهیه سینه مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶